Woonverzekering Teeffelen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Via deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Teeffelen. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals ANWB en Lancyr die schade door bijvoorbeeld inbraak, water, storm, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Teeffelen april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, water, storm, vandalisme, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan elektrische apparatuur. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als tafelkleden en laptop? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Teeffelen? Start meteen met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als De Goudse en REAAL Verzekeringen zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Spijk verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-teeffelen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Oss? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn afgedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Veel hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. blikseminslag of schroeischade. Bij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een defecte magnetron? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Teeffelen kan iedereen gebeuren. De Bulgaarse methode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost ten gevolge van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, en gestolen spullen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater / een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. Meestal worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €460.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Teeffelen
Direct een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker direct het huis in Teeffelen moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Teeffelen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Teeffelen complementeren met diverse nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Rolde afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze unieke modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en een rollator. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Teeffelen

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto of geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.550.000 tot wel €3.650.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,10 p/maand. Ga verder naar Verzekeruzelf.nl afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Teeffelen
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Denk aan als je werkgever failliet gaat en conflict over reparatie auto. Dan is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies variëren significant (beginnend bij €32,25 tot €26,05 per maand in april 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Teeffelen online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?