Woonverzekering Rolde Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze pagina ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Rolde. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle populaire bedrijven als bijv. FBTO en ZLM die schade als gevolg van bliksem, storm, brand, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Rolde juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door onder andere water, diefstal, vandalisme, inbraak, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als cd-speler of matrassen? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Rolde? Start vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket vind je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aon Direct en ZLM werken met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Puttershoek verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-rolde


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Aa en Hunze? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn gedekt. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als storm vanaf windkracht 7 of vandalisme. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een defect strijkapparaat? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Rolde kan ook jou gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw woning handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. In de regel worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel/opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. Veelal is het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €595.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Rolde
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Onderstaand bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Rolde probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Rolde

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Rolde nog persoonlijker maken met een aantal praktische aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna doorzoek jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Oisterwijk afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke moduleis er in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een spiegelreflexcamera of een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Rolde

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan personen. Je kunt denken aan besmeurde meubels en ook geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij van €1.100.000 tot zo’n €4.300.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,80 p/maand. Ga verder naar nowGo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rolde
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met het UWV en geschil met de buren. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €35,00 t/m €30,15 per maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Rolde online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering