Woonverzekering Oisterwijk Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €9,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Oisterwijk. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals Ditzo en Independer die schade als gevolg van brand, inbraak, water, bliksem verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oisterwijk juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door onder andere diefstal, storm, inbraak, vandalisme, water. Denk bijvoorbeeld aan een stukke wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als vitrages of lingerie? We onderscheiden 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Oisterwijk? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen of InShared werken met deze pakket verzekeringen. Check ook: Nijeberkoop verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oisterwijk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Oisterwijk? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door schade door storm of ontploffing. In het geval van een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Oisterwijk kan zomaar gebeuren. De takjesmethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt middels de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater of lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. Doorgaans wordt dit afgedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. Veelal is het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €585.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Oisterwijk
Snel een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker direct jouw woning in Oisterwijk eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oisterwijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Oisterwijk completer maken met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Margraten afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze additionele verzekering is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een tablet en kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs hebben jullie al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Oisterwijk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan kapotte apparatuur en ook ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een dekking van €1.550.000 tot zo’n €3.400.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,70 (per maand). Check ook Independer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oisterwijk
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan aankopen die niet geleverd zijn & als je iets overkomt in het verkeer. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (beginnend bij €36,70 oplopend tot €25,75 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Oisterwijk voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?