Woonverzekering Warns Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Warns. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle erkende partijen zoals HEMA en Unigarant die schade veroorzaakt door storm, water, bliksem, brand afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Warns juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, water, diefstal, inbraak, storm. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen computer. De definitie van inboedel is alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als lampen en strijkbout? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Warns? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink of Zelf hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Vlijmen verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-warns


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn inbegrepen. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of smeltschade. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een defecte magnetron? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Warns is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. Schade n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn kapotte apparatuur. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Download de polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan een lek dag. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €315.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Warns
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Warns gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Warns

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Warns nog persoonlijker maken met diverse nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder check jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Sumar afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval geen gek idee. Deze additionele zekerheid staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: een mooie spiegel en iPads tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een iPad & een kinderwagen. Let op oververzekering: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Warns

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Onder andere een deuk in de auto & therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.000.000 tot €4.800.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €4,10 p/maand. Ga verder naar OHRA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Warns
De module rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan pensioenuitkering & de hypotheek. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomensconflicten (bijv. tuchtzaken)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf €31,40 t/m €36,90 per maand in juli 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Warns online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?