Woonverzekering Raamsdonksveer Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Raamsdonksveer. Een woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle populaire aanbieders waaronder Generali en Nationale Nederlanden die schade als gevolg van vandalisme, bliksem, inbraak, brand dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Raamsdonksveer juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door o.a. diefstal, vandalisme, brand, inbraak, storm. Je moet dan denken aan bijv. een stukke televisie. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als afzuigkap en matrassen? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Raamsdonksveer? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als FBTO of Zelf faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Oudeschild verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-raamsdonksveer


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Geertruidenberg? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn afgedekt. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door stormschade of ontploffing. Meer zekerheid? Met een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een kapotte föhn? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Raamsdonksveer is altijd een risico. Kerntrekken of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine / Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Af en toe ondervinden we een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €285.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Raamsdonksveer
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker direct het huis in Raamsdonksveer eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Raamsdonksveer

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Raamsdonksveer nog persoonlijker maken met een aantal interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop lees je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Nijeholtwolde afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze mogelijke verzekering verzekert bij gebroken glas. Advies: spiegels, aquaria of tablets tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een smartphone + een gehoorapparaat. Let op oververzekering: misschien bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Raamsdonksveer

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan kapotte apparatuur en kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten staan jou bij variërend van €1.500.000 tot zo’n €3.400.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Centraal Beheer.

Rechtsbijstandverzekering Raamsdonksveer
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict met een keukenhandel & verhalen van schade. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei pakketten.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies verschillen nogal (vanaf €37,30 tot €36,80 per maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Raamsdonksveer afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering