Woonverzekering Oudeschild Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Oudeschild. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle populaire aanbieders waaronder Aon Direct en Unigarant die schade door o.a. water, vandalisme, brand, bliksem afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Oudeschild april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, brand, inbraak, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan sieraden. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als kleden of servies? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Oudeschild? Open meteen onze vergelijker! In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Aon Direct en ING bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oosternijkerk verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oudeschild


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Texel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door bliksem en diefstal. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Oudeschild kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag of loslatende kit. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. Normaal gesproken worden de kosten betaald door de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw condities van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot circa €280.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudeschild
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier stuit je op meer informatie. Verzeker jouw de woning in Oudeschild moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oudeschild

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Oudeschild complementeren met een aantal handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Neeritter afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een e-reader + drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb jij ook een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Oudeschild

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan personen. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur en kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen variërend van €1.150.000 tot zo’n €4.900.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,40 per maand. Bekijk ook ABN AMRO dekking.

Rechtsbijstandverzekering Oudeschild
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. pensioenen of conflict over verzekering. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. reorganisatie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €26,60 tot en met €32,80 p/maand in april 2024). De premie hangt af van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Oudeschild vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering