Woonverzekering Oosternijkerk Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw huis in Oosternijkerk. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen waaronder Aegon en Univé die schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, water, storm afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oosternijkerk februari 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, diefstal, brand, water, storm. Je moet dan denken aan bijv. een stukke TV. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als verlichting en iPhone? Op dit gebied zijn er 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Oosternijkerk? Start meteen onze vergelijker! In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO + London Verzekeringen verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Nuenen verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-oosternijkerk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Dongeradeel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn verzekerd. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als bliksem en olie. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Oosternijkerk is altijd een risico. Flipperen of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval of Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een kapotte vriezer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Denk maar aan beschadigde gevel. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot wel €575.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Oosternijkerk
Direct een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand vind je bruikbare info. Verzeker meteen jouw woning in Oosternijkerk eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oosternijkerk

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Oosternijkerk aanvullen met een paar praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Merselo afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon + een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Oosternijkerk

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur en ook therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen vanaf €1.150.000 tot zo’n €3.450.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,60 p/maand. Ga verder naar HEMA pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oosternijkerk
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. bijstandsuitkering of conflict over pensioenuitkeringen. In dat geval is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn verschillende opties.

 • Consument (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (startend vanaf €34,35 t/m €37,50 per maand in februari 2024). Het bedrag komt tot stand door het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Oosternijkerk afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering