Woonverzekering Nuenen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Nuenen. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle populaire verzekeraars zoals Aegon en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door water, bliksem, storm, vandalisme vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nuenen mei 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, water, storm, brand. Je moet dan denken aan bijv. een stukke TV. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als pannen en kampeeruitrusting? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Nuenen? Start meteen de woonverzekeringstool. In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als De Goudse en InShared faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Nieuwehorne verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-nuenen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn afgedekt. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en smeltschade. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Nuenen kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstal, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van een kapotte wasmachine. In veel gevallen wordt deze schade gedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. Doorgaans is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot om en nabij de €305.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nuenen
Wil jij een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Nuenen eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Nuenen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Nuenen uitbreiden met extra nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Lytsewierrum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze unieke polis is er in het geval je van schade aan de glazen. Advies: een mooie spiegel en tablets tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een iPad en gitaar. Let op oververzekering: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nuenen

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men materiële schade en persoonlijk letsel. Onder andere een gebroken ruit en ook ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, van €1.250.000 tot wel €3.450.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: Verzekeruzelf.nl.

Rechtsbijstandverzekering Nuenen
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict met werkgever & conflict met een autodealer. Dan is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (beginnend bij €34,90 tot €33,60 per maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nuenen op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering