Woonverzekering Nieuwehorne Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €4,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Nieuwehorne. De woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven als bijv. HEMA en Klaverblad die schade zoals waterschade of inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwehorne juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is o.a. brand, storm, diefstal, vandalisme, water. Je kunt dan denken aan een kapotte televisie. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals platenspeler en raamventilator? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Nieuwehorne? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals FBTO + Lancyr faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Monnickendam verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nieuwehorne


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Heerenveen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. hagelschade en schade door regen. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of brandstichting? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade van jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Nieuwehorne kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. Jouw schade door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak of een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. In de regel wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. Veelal gaat het om schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico die oploopt tot €500.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwehorne
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw woning in Nieuwehorne eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwehorne

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Nieuwehorne uitbreiden met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder check je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Leusden afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze extra verzekering verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een notebook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera & sportuitrusting. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuwehorne

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte laptop en ook kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan jou bij van €950.000 oplopend tot €3.650.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €2,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nationale Nederlanden dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwehorne
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over adoptie of geschil met de overheid over woonsituatie. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf zo’n €37,30 tot en met €36,90 per maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Nieuwehorne online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?