Woonverzekering Leusden Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Leusden. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven waaronder Generali en ING die schade als gevolg van storm, bliksem, inbraak, water vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Leusden juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou o.a. brand, water, diefstal, storm, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een kapotte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als glaswerk of kostuums? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Leusden? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ASR Verzekeringen en Reaal bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Check ook: Kruisland verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-leusden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Leusden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 of rook. In het geval van een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Leusden kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Schade vanwege diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningregel je via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan missende dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €325.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Leusden
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Onderstaand ontdek je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw woning in Leusden moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Leusden

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Leusden uitbreiden met een aantal praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina doorzoek jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Hoofdplaat afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze unieke verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Tip: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Utrecht). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een smartphone en een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Leusden

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een deuk in de auto & het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een dekking beginnend bij €1.100.000 tot ruim €4.300.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,40 per maand. Bekijk ook HEMA dekking.

Rechtsbijstandverzekering Leusden
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met werkgever & geluidsoverlast. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf €37,25 tot €32,55 per maand in juli 2024). Deze prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Leusden online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering