Woonverzekering Goedereede Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €7,65 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Goedereede. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars zoals ABN AMRO en Interpolis die schade zoals inbraak, vandalisme, bliksem, water vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Goedereede april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, storm, water, vandalisme, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. gestolen sieraden. De definitie van inboedel is alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als kristal en zonnebank? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Goedereede? Open meteen de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als FBTO of Verzekeruzelf.nl hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Foxhol verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-goedereede


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Goeree-Overflakkee? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheken verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als bliksem of plundering. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Roken in huis of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Goedereede kan ook jou gebeuren. Openwrikken of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan het huis loopt via de opstal, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag / loslatende kit. Typische schade is onbruikbare meubels. Normaliter wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn beschadigde gevel. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €505.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Goedereede
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog de woning in Goedereede probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Goedereede

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Goedereede completer maken met meerdere nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina doorzoek jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Dodewaard afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Goedereede

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een vlek in de vloer of ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.550.000 oplopend tot €3.450.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,05 p/maand. Ga verder naar Independer dekking.

Rechtsbijstandverzekering Goedereede
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met een reisbureau & conflict met de buren. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf €36,65 tot €25,85 per maand in april 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Goedereede online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering