Woonverzekering Dodewaard Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Via onze vergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Dodewaard. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle populaire partijen zoals bijvoorbeeld Aon Direct en London Verzekeringen die schade zoals brand, bliksem, storm, water vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Dodewaard mei 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, water, vandalisme, storm. Denk bijvoorbeeld aan een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als computers en petten? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Dodewaard? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Bedrijven zoals DAK of Independer hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Check ook: De Lier verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-dodewaard


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Neder-Betuwe? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten n.a.v. bliksem en omvallen van bomen. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een defect strijkapparaat? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Dodewaard is altijd een risico. De takjesmethode of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis regel je met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Veel neerslag / een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn beschadigde gevel. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot circa €585.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Dodewaard
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hierna stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute de woning in Dodewaard zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Dodewaard

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Dodewaard aanvullen met diverse interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Best afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe dekkingis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: zaken als een aquarium of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • de hond maakt iets kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een navigatieapparaat en sieraden. Waak voor oververzekering: misschien bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Dodewaard

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een vlek in de vloer of ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan jou bij vanaf €950.000 tot wel €3.750.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,70 per maand. Bekijk ook De Goudse dekking.

Rechtsbijstandverzekering Dodewaard
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over jouw functie en conflict met een schadehersteller. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies schommelen nogal (startend vanaf €34,50 oplopend tot €37,25 p/maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Dodewaard afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering