Woonverzekering Best Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €7,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Best. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen als Bovag en InShared die schade door bijvoorbeeld water, inbraak, bliksem, brand afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Best juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, vandalisme, water, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan een vloerkleed. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als meubelen en relaxfauteuil? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Best? Start meteen met direct de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zie je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen en ZLM werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Balloo verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-best


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Best? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en ontploffing. Dankzij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Roken in huis of vlam in de pan? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Best kan zomaar gebeuren. Flipperen of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan de woninghandel je af middels de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine of bevroren leidingen. Typische schade is een kapotte koelkast. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Meestal is het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €295.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Best
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hieronder bekijk je een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in Best zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Best

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Best aanvullen met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Zoutkamp afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze unieke dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Wel is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een laptop en gitaar. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Best

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een gebroken ruit + kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten vergoeden bedragen variërend van €1.250.000 oplopend tot €3.000.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €2,95 p/maand. Ga verder naar ANWB dekking.

Rechtsbijstandverzekering Best
De module rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflicten consumentenaankopen of afgenomen rijbewijs. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies schommelen enorm (vanaf zo’n €29,90 t/m €32,45 per maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Best online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering