Woonverzekering Kruiningen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website stap je over naar de beste woonverzekering voor bewoners van Kruiningen. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars waaronder FBTO en InShared die schade als gevolg van brand, storm, water, inbraak verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kruiningen juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door o.a. storm, vandalisme, inbraak, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van kapotte meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als tafelbestek en brommers? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Kruiningen? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen of SNS werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Keijenborg verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kruiningen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Reimerswaal? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheken verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en ontploffing. In het geval van een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Kruiningen kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval of loslatende kit. Typische schade is schade aan de vloer. In de regel wordt deze schade gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. Doorgaans is het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico tot wel €330.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Kruiningen
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Kruiningen eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Kruiningen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Kruiningen uitbreiden met extra nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop vind jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Hemelum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels en tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een e-reader en jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kruiningen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een deuk in de auto en kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag variërend van €1.050.000 tot ruim €4.800.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis heb je al vanaf €3,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: Univé pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kruiningen
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met de gemeente of bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies verschillen nogal (vanaf circa €36,25 oplopend tot €25,60 per maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Kruiningen op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?