Woonverzekering Lierop Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Lierop. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven als BLG wonen en ING die schade veroorzaakt door brand, vandalisme, bliksem, water verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Lierop mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is o.a. inbraak, diefstal, vandalisme, water, storm. Dit kan bijv. gaan om een kapotte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als fornuis of relaxfauteuil? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Lierop? Gebruik hiervoor direct de vergelijkingstool. In de regel gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz of Nederlanden van Nu faciliteren zulke pakket verzekeringen. Check ook: Lageland verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-lierop


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Someren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheken verplichten deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast of schroeischade. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Lierop is altijd een risico. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Schade naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak en bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. In de regel wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Veelal betreft het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €310.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Lierop
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hier stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute de woning in Lierop gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Lierop

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Lierop aanvullen met meerdere interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Hoogkarspel afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze unieke zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: een mooie spiegel en iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een smartphone of een rollator. Let op oververzekering: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Lierop

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en letselschade. Denk dan aan vlekken op kleding en ook therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, van €1.150.000 tot ruim €2.950.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,30 per maand. Bekijk ook Polis Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lierop
Het product rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflicten consumentenaankopen & conflict met een autodealer. Dan is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf circa €27,40 tot wel €26,60 per maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Lierop voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?