Woonverzekering Hoogkarspel Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze website ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Hoogkarspel. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende maatschappijen als Aon Direct en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door bliksem, water, storm, inbraak dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hoogkarspel juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, brand, vandalisme, diefstal, water. Denk bijvoorbeeld aan een defecte koelkast. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als game consoles of relaxfauteuil? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Hoogkarspel? Open direct de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct + Turien en Co hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Herpt verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-hoogkarspel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Drechterland? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als windstormen (vanaf windracht 7) en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een vuile afzuigkap? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Hoogkarspel is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag en een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan missende dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot circa €560.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoogkarspel
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hier ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Hoogkarspel gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hoogkarspel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Hoogkarspel aanvullen met verschillende nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand check je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Giethmen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze unieke polis betaalt uit bij gebroken glas. Vergeet niet: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een fotocamera en gitaar. Let op oververzekering: mogelijk hebben jullie al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Hoogkarspel

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte laptop of therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf €1.350.000 tot ruim €4.000.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,05 per maand. Bekijk ook InShared dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoogkarspel
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. erfrechtgeschillen & bij aankoop van een huis. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf €30,00 oplopend tot €34,35 per maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Hoogkarspel online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering