Woonverzekering Oude Meer Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €7,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Via deze pagina vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Oude Meer. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven waaronder BLG wonen en Independer die schade zoals water, inbraak, storm, bliksem verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Oude Meer juli 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere vandalisme, brand, water, storm, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een defecte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als naai- en breimachine of servies? Er zijn in de basis 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Oude Meer? Start direct onze vergelijker! Meestal doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zie je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Europeesche + Univé werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Onnen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-oude-meer


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Haarlemmermeer? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door waterschade of brandblussing. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Oude Meer is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningregel je via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €250.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Oude Meer
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in Oude Meer probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Oude Meer

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Oude Meer aanvullen met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand tref jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Muiden afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke dekkingstaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een notebook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon of drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Oude Meer

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Onder andere een deuk in de auto en ook ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.050.000 tot ruim €4.600.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: InShared polis.

Rechtsbijstandverzekering Oude Meer
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met de gemeente & conflict over aankoop auto. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (startend vanaf €33,50 tot wel €34,20 p/maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oude Meer online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering