Woonverzekering Knegsel Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €9,65 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Knegsel. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders als bijv. Allsecur en SNS die schade als gevolg van inbraak, bliksem, vandalisme, brand verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Knegsel mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, vandalisme, brand, storm, water. Dit kan bijv. gaan om een defecte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als serviesgoed en zonnepanelen? Op dit gebied zijn er drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Knegsel? Gebruik hiervoor à la minute’onze vergelijker! In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur + SNS werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Jaarsveld verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-knegsel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Eersel? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast en omvallen van bomen. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Knegsel kan zomaar gebeuren. Flipperen of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woninghandel je af middels de opstal, en afgenomen eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm en bevroren leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. Meestal wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Af en toe ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Vaak is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €480.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Knegsel
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw huis in Knegsel eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Knegsel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Knegsel completer maken met meerdere interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot jij handige info (of bekijk woonverzekering Heerde afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: een mooie spiegel en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een laptop + jouw golfspullen. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Knegsel

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere een vlek op een meubel en ook kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking variërend van €1.100.000 tot wel €4.600.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,05 p/maand. Ga verder naar Aegon pakket.

Rechtsbijstandverzekering Knegsel
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict over jouw functie en conflict over wonen. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf €30,45 tot wel €34,35 per maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Knegsel afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?