Woonverzekering Nagele Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €3,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Nagele. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle erkende verzekeraars zoals FBTO en ING die schade veroorzaakt door brand, vandalisme, water, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nagele juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. inbraak, diefstal, storm, vandalisme, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als naai- en breimachine en kostuums? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Nagele? Begin direct met direct onze vergelijker! Vaak doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali of Zelf hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Melderslo verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-nagele


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Noordoostpolder? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en smeltschade. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een kapotte föhn? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Nagele kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot of een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Meestal worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Een enkele keer ondervinden we een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn beschadigde gevel. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €265.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Nagele
Snel een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Nagele zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Nagele

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Nagele nog persoonlijker maken met verschillende handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder doorzoek je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Landsmeer afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele polis verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Flevoland). Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een laptop & een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Nagele

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte laptop of smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een dekking vanaf €1.450.000 tot €2.750.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,65 (per maand). Check ook Interpolis polis.

Rechtsbijstandverzekering Nagele
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld sociale wetgeving of geschil over de uitkering. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Module werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (beginnend bij €38,70 tot wel €31,65 p/maand in juli 2024). Deze prijs hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Nagele vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering