Woonverzekering Ubbergen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Ubbergen. Een woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle grote aanbieders waaronder Avéro Achmea en Interpolis die schade door bijvoorbeeld water, brand, storm, inbraak dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Ubbergen mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. vandalisme, inbraak, diefstal, storm, water. Je moet dan denken aan bijv. schade aan de keuken. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Zaken die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als spiegels en centrifuge? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Ubbergen? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Ditzo en Polis Direct verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Ten Post verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ubbergen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Ubbergen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inbegrepen. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door waterschade en smeltschade. Via een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een oververhitte frituurpan? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Ubbergen kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat via de opstal, de spullen die je kwijt bent gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval en een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan een lek dag. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoger eigen risico die oploopt tot €370.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ubbergen
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hier tref je meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Ubbergen gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Ubbergen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Ubbergen complementeren met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Schijndel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze additionele verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een filmcamera of een gehoorapparaat. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ubbergen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Onder andere een kapotte telefoon en ook het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag variërend van €1.150.000 tot ruim €4.050.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,60 p/maand. Ga verder naar InShared polis.

Rechtsbijstandverzekering Ubbergen
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict met de gemeente & geschil met de buren. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (beginnend bij €24,70 oplopend tot €34,50 per maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ubbergen vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?