Woonverzekering Geleen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,00 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van deze pagina tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Geleen. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen als bijv. Allianz en Zelf die schade als gevolg van vandalisme, water, brand, bliksem afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Geleen juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door brand, diefstal, storm, inbraak, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte laptop. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals koffiezetapparaat en raamventilator? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Geleen? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen of Polis Direct hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Everdingen verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-geleen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Sittard-Geleen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 of brandblussing. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een vuile afzuigkap? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Geleen is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstal, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn een opbollende vloer. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden ondergaan wij een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een lek dag. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot circa €350.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Geleen
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Geleen probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Geleen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: men mag deze woonverzekering in Geleen aanvullen met een paar belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna spot je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Den Hoorn afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen de moeite. Deze mogelijke polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat en viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Geleen

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan kapotte apparatuur en geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.350.000 tot €3.750.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Verzekeruzelf.nl polis.

Rechtsbijstandverzekering Geleen
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij tuchtzaken of conflict over aankoop auto. Hierbij is het prettig dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies per maand variëren significant (vanaf €38,35 t/m €34,50 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Geleen vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering