Woonverzekering Drieborg Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Drieborg. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle grote partijen als bijv. HEMA en SNS die schade zoals inbraak, vandalisme, storm, brand vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Drieborg maart 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. vandalisme, water, diefstal, inbraak, storm. Dit kan bijv. gaan om een beschadigde vloer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Spullen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals televisie of wasdroger? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Drieborg? Start meteen met meteen onze vergelijker! Meestal werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon en REAAL Verzekeringen hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Deest verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-drieborg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Oldambt? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door bliksem en roet. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade van jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Drieborg kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning regel je middels de opstal, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een hoosbui of een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als opbollend laminaat. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw condities van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door lekkage. Vaak is het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €620.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Drieborg
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina vind je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw huis in Drieborg eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Drieborg

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Drieborg completer maken met verschillende praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Blije afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze mogelijke polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor een breed scale aan schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en kleding. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Drieborg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto & medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een dekking van €1.250.000 tot ruim €3.600.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,45 (per maand). Check ook Unigarant dekking.

Rechtsbijstandverzekering Drieborg
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie of conflict met verhuurder. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies per maand lopen sterk uiteen (beginnend bij €35,40 oplopend tot €32,35 per maand in maart 2024). De premie hangt af van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Drieborg vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?