Woonverzekering Meterik Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Meterik. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire bedrijven als FBTO en Lancyr die schade door o.a. bliksem, brand, storm, water vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Meterik april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, inbraak, diefstal, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan een vloerkleed. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals vitrages of kostuums? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Meterik? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals HEMA + REAAL Verzekeringen faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Maarheeze verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-meterik


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Horst aan de Maas? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn gedekt. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door stormschade of schade door regen. In het geval van een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Meterik kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade door diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningregel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag en een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. Meestal wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. Veelal gaat het om schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot circa €460.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Meterik
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Meterik zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Meterik

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt de woonverzekering in Meterik completer maken met verschillende interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Koedijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze nieuwe dekkingverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een fotocamera & drumstel. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Meterik

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan personen. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen & smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.500.000 tot zo’n €3.200.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,80 p/maand. Ga verder naar De Goudse pakket.

Rechtsbijstandverzekering Meterik
De rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie & verkeersongeluk. Hierbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomensconflicten (bijv. studiefinanciering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf €34,50 tot €30,00 per maand in april 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Meterik vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering