Woonverzekering Maasdijk Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €6,00 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Maasdijk. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle landelijke verzekeraars zoals Allianz en SNS die schade door bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, storm, water dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Maasdijk mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou onder andere water, inbraak, vandalisme, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan sieraden. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als meubelen en overjassen? We onderscheiden drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Maasdijk? Begin direct met vandaag nog de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA + REAAL Verzekeringen faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Lienden verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-maasdijk


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Westland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn gedekt. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. De meeste hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten n.a.v. brand of schroeischade. Via een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Maasdijk kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis loopt via de opstal, en gestolen kostbaarheden handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag en een lek waterbed. Typische schade is vochtplekken op de buur. Gewoonlijk wordt dit afgedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €455.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Maasdijk
Wil jij een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw woning in Maasdijk zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Maasdijk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Maasdijk completer maken met meerdere belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder spot je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Joppe afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze extra polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: een mooie spiegel en mobiele telefoons tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Uiteraard wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een smartphone of jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: wellicht bezit jij al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Maasdijk

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte vaas of therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €1.000.000 tot ruim €2.900.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: Zelf.

Rechtsbijstandverzekering Maasdijk
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Denk aan geschil over ouderlijk gezag & geschil met de buren. In dat geval is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €36,05 tot en met €29,10 per maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Maasdijk voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?