Woonverzekering Wanssum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €4,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van de vergelijkingstool tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Wanssum. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle populaire verzekeraars zoals Allsecur en Reaal die schade veroorzaakt door water, vandalisme, storm, brand verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Wanssum juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld brand, diefstal, storm, vandalisme, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van kapotte meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals magnetron en (elektrische) dekens? Op dit gebied zijn er drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Wanssum? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Ditzo of London Verzekeringen werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Vinkenbuurt verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wanssum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Venray? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Op die manier wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. De meeste hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schade als stormschade of plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of spelen met vuur? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade van jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Wanssum kan iedereen gebeuren. Insluipen of hengelen, er zijn allerlei opties. Jouw schade n.a.v. inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater en gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel/opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Denk maar aan scheuren in de muur. Vaak betreft het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €530.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Wanssum
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hierna stuit je op meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Wanssum gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Wanssum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Advies: jij mag de woonverzekering in Wanssum aanvullen met verschillende belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Stoutenburg afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe zekerheid is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). We spreken hier van eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een fotocamera + jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wanssum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan personen. Onder andere een onbruikbare bank en ook ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf zo’n €950.000 tot wel €4.350.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Independer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Wanssum
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een product dat je gekocht hebt of conflict met een autodealer. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Module Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand verschillen nogal (startend vanaf €35,70 t/m €25,15 p/maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Wanssum afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?