Woonverzekering Vinkenbuurt Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,10 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Vinkenbuurt. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle grote aanbieders als bijv. EAG Assuradeuren en Univé die schade als gevolg van brand, storm, inbraak, water (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Vinkenbuurt mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door o.a. brand, inbraak, water, vandalisme, storm. Je moet dan denken aan bijv. een defecte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals kristal en speelgoed? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Vinkenbuurt? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als FBTO en Interpolis werken met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Uitgeest verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vinkenbuurt


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Ommen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn gedekt. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door hagelschade of schade door regen. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of brand in de schoorsteen? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Vinkenbuurt is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. Schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld middels de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag of Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. In de regel worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de condities van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico oplopend tot €440.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Vinkenbuurt
Direct een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Vinkenbuurt eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Vinkenbuurt

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Vinkenbuurt completer maken met extra praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina doorzoek je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Sluis afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze extra dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: zaken als een aquarium of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een telefoon laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een fotocamera & een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: misschien hebben jullie al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vinkenbuurt

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een deuk in de auto & kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €1.100.000 oplopend tot €4.950.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,50 (per maand). Check ook Buitenhuisdekking.

Rechtsbijstandverzekering Vinkenbuurt
De module rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een reisbureau & de hypotheek. Daarbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies schommelen enorm (vanaf zo’n €37,95 t/m €28,10 per maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Vinkenbuurt online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering