Woonverzekering Uitgeest Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Dankzij onze vergelijker tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Uitgeest. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende aanbieders als bijv. Aegon en Klaverblad die schade door o.a. water, brand, vandalisme, inbraak dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Uitgeest juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou onder andere diefstal, brand, vandalisme, storm, inbraak. Je kunt dan denken aan kapotte meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als bestek en gereedschap? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Uitgeest? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket tref je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als DAK of Reaal werken met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Terband verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-uitgeest


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Uitgeest? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als waterschade of vandalisme. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade van spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Uitgeest is altijd een risico. De takjesmethode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of een kapot aquarium. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door een lek dag. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoog eigen risico die oploopt tot €345.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Uitgeest
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hier ontdek je meer informatie. Verzeker jouw de woning in Uitgeest moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Uitgeest

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Uitgeest complementeren met meerdere nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Schiphol afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan het overwegen waard. Deze unieke modulestaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Natuurlijk is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon & een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Uitgeest

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte vaas en ook kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €900.000 oplopend tot €3.850.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €3,55 p/maand. Ga verder naar nowGo polis.

Rechtsbijstandverzekering Uitgeest
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan pensioenuitkering of geschil met de overheid over woonsituatie. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf €36,50 tot €26,05 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Uitgeest online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?