Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering van nowGo. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen waaronder Allianz en Interpolis die schade zoals brand, bliksem, storm, water verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Goedkope inboedelverzekering nowGo mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. water, inbraak, brand, storm, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke wasmachine. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals koffiezetapparaat of gereedschap? Er zijn in de basis een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goedkope inboedelverzekering van nowGo? Open direct onze vergelijker! In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zie je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen en Unigarant zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Check ook: London Verzekeringen.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. waterschade of roet. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.

Brandverzekering

Binnen roken of brandstichting? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.

Inbraakverzekering

Een inbraak in jouw huis kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan de woningregel je d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.

Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming of een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. In de regel wordt deze schade gedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.

Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €675.

In 9 stappen een goedkope nowGo woonverzekering afsluiten
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina tref je meer informatie. Verzeker direct de woning met nowGo gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning veilig? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket van nowGo

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: men mag deze nowGo woonverzekering completer maken met een aantal nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina bekijk je aanvullende info (of bekijk Elburg, Meppel en Waalwijk).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze unieke polis staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: aquaria, spiegels en tablets tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

  • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
  • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
  • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg. Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een tablet en een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering van nowGo

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen + kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.400.000 tot zo’n €4.600.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: InShared.

nowGo Rechtsbijstandverzekering
De module rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan een webshop die niet levert of conflict na autoschade. Daarbij is het prettig dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende mogelijkheden.

   • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
   • Inkomen & Werk (bijv. geschil met de werkgever)
   • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
   • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies schommelen enorm (vanaf €29,55 tot €35,70 per maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering nowGo op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering