Woonverzekering Waalwijk Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Waalwijk. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle grote aanbieders zoals Centraal Beheer en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door bliksem, vandalisme, inbraak, storm dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Waalwijk juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, water, storm, vandalisme, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan een vloerkleed. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op zaken als koffiezetapparaat of fietsen? Er zijn in de basis 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Waalwijk? Start vandaag nog de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket vind je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea en OHRA werken met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Venhorst verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-waalwijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Waalwijk? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn gedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. storm of schade door regen. Via een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of vlam in de pan? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Waalwijk kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningwordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Doorgaans worden de kosten betaald via de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €460.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Waalwijk
Direct een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hieronder bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Waalwijk gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Waalwijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Waalwijk uitbreiden met additionele handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand doorzoek jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Steenderen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze additionele verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een filmcamera en jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: misschien hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Waalwijk

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere een kapotte vaas & kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €1.150.000 tot ruim €3.650.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €2,55 (per maand). Check ook ANWB afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Waalwijk
De module rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een reisbureau en conflict over aankoop auto. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf €24,80 tot wel €31,20 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Waalwijk afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?