Woonverzekering Steenderen Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €7,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Via de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Steenderen. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen als bijv. HEMA en Polis Direct die schade door o.a. bliksem, water, inbraak, vandalisme dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Steenderen april 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door o.a. storm, brand, water, vandalisme, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een defecte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als cd-speler of weegschaal? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Steenderen? Open meteen onze vergelijker! Meestal gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Aon Direct of Lancyr zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Sint-Maartensdijk verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-steenderen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Bronckhorst? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn inclusief. Op die manier zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een kapotte koelkast? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Steenderen is altijd een risico. De takjesmethode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui of lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Een enkele keer ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €335.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Steenderen
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw onderkomen in Steenderen eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Steenderen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag de woonverzekering in Steenderen aanvullen met enkele nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna spot jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Rekken afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze unieke zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een tablet of drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Steenderen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een barst in het scherm + ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen vergoeden bedragen beginnend bij €1.050.000 tot €2.750.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,15 (per maand). Check ook Unigarant.

Rechtsbijstandverzekering Steenderen
De module rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflicten consumentenaankopen of conflict na autoschade. Daarbij is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (startend vanaf €36,45 tot en met €35,45 p/maand in april 2024). Deze prijs hangt af van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Steenderen online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering