Woonverzekering Borculo Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €3,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Borculo. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld FBTO en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. water, vandalisme, storm, inbraak afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Borculo juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, brand, diefstal, water, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de keuken. De definitie van inboedel is alle spullen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als naai- en breimachine en petten? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Borculo? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zie je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz en Interpolis faciliteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Benthuizen verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-borculo


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Berkelland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als hagelschade en poging tot inbraak. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Schade van jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Borculo kan ook jou gebeuren. Openwrikken of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm of een lek waterbed. Typische schade is vochtplekken op de buur. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €250.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Borculo
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker meteen jouw woning in Borculo zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Borculo

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Borculo nog persoonlijker maken met extra belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina bekijk je praktische info (of bekijk woonverzekering Gelderland afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval de moeite. Deze nieuwe zekerheid staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Borculo

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn een gebroken ruit of fysiotherapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.000.000 tot ruim €4.950.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,45 p/maand. Ga verder naar Aansprakelijkheidsverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Borculo
De rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. schade die iemand bij jou veroorzaakt & conflict over aankoop auto. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf €38,65 t/m €33,60 p/maand in juli 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Borculo online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering