Woonverzekering Benthuizen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Benthuizen. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle grote bedrijven zoals bijvoorbeeld Aon Direct en Independer die schade als gevolg van storm, brand, water, vandalisme vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Benthuizen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijv. brand, storm, vandalisme, inbraak, water. Dit kan bijv. gaan om een kapotte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals cd-speler en centrifuge? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Benthuizen? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Centraal Beheer of Nationale Nederlanden verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Baambrugge verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-benthuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Alphen aan den Rijn? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door brand en omvallen van bomen. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Benthuizen is altijd een risico. De Roemeense methode of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade door inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming en het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de condities van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Doorgaans is het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot wel €575.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Benthuizen
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Benthuizen zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Benthuizen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Benthuizen nog persoonlijker maken met diverse belangrijke aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina tref je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Zelhem afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze mogelijke verzekering verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • U laat iets waardevols vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een smartphone of sportuitrusting. Let op oververzekering: dikwijls hebben jullie al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Benthuizen

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan krassen op de auto en kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €950.000 tot €2.550.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Klaverblad polis.

Rechtsbijstandverzekering Benthuizen
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Denk aan conflict over erfenis en conflict bij het bouwen van een huis. Daarbij is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (startend vanaf €34,30 oplopend tot €34,15 per maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Benthuizen online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering