Woonverzekering Baambrugge Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze website vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Baambrugge. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders waaronder Allsecur en InShared die schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, bliksem, inbraak afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Baambrugge mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door o.a. inbraak, brand, vandalisme, storm, water. Je moet dan denken aan bijv. een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als fornuis of centrifuge? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Baambrugge? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen + Univé hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Aldtsjerk verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-baambrugge


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Ronde Venen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn afgedekt. Op die manier wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. De meeste hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. bliksem en vandalisme. In het geval van een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Baambrugge kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag of een gesprongen waterleiding. Typische schade is een opbollende vloer. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €375.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Baambrugge
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hier tref je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw huis in Baambrugge probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Baambrugge

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Baambrugge complementeren met verschillende belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Huppel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie de moeite. Deze extra zekerheid staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Uiteraard gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan filmapparatuur + viool. Waak voor oververzekering: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Baambrugge

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto + ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een dekking van €900.000 oplopend tot €3.900.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,45 (per maand). Check ook Allsecur pakket.

Rechtsbijstandverzekering Baambrugge
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een keukenhandel & conflict over pensioenuitkeringen. In dat geval is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf €25,85 tot en met €29,45 p/maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Baambrugge vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering