Woonverzekering Sint-Maartensdijk Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Sint-Maartensdijk. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle populaire verzekeraars zoals De Goudse en London Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld brand, bliksem, inbraak, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Sint-Maartensdijk april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door bijv. brand, vandalisme, water, storm, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals vloerbedekking en (elektrische) dekens? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Sint-Maartensdijk? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeraars als Avéro Achmea + SNS bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Scheerwolde verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sint-maartensdijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Tholen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als schade door wateroverlast en plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of keukenbrand? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Sint-Maartensdijk kan zomaar gebeuren. Insluipen of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis gaat met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval en een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van een onbruikbare koelkast. In veel gevallen wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Open de condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €320.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint-Maartensdijk
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Sint-Maartensdijk eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die matchen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Sint-Maartensdijk

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Sint-Maartensdijk aanvullen met extra praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop tref jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Overveen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze unieke dekkingis er in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Natuurlijk gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs bezit jij al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sint-Maartensdijk

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan besmeurde meubels & ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan jou bij beginnend bij €1.550.000 tot zo’n €3.750.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: Lancyr dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint-Maartensdijk
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan pensioenuitkering of in beslag genomen auto e.d.. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 varianten.

 • Consument (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (startend vanaf €32,10 t/m €36,85 per maand in april 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Sint-Maartensdijk op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?