Woonverzekering Overveen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor jouw huis in Overveen. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle erkende partijen zoals Aegon en London Verzekeringen die schade zoals vandalisme, bliksem, brand, water afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Overveen juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld vandalisme, brand, inbraak, diefstal, water. Dit kan bijv. gaan om een stukke wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als naai- en breimachine en fietsen? Op dit gebied zijn er 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Overveen? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Ditzo of Reaal werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Ophemert verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-overveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Bloemendaal? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als aanrijding of aanvaring en diefstal. In het geval van een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een kapotte föhn? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Overveen is altijd een risico. Gaatjes boren of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning regel je middels de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag of Een lekkende vaatwasser. Typische schade is een kapotte koelkast. Normaliter wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Heel soms ondergaan wij een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €655.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Overveen
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw huis in Overveen probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die rijmen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Overveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Overveen completer maken met additionele praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Nieuw-Amsterdam afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval vaak interessant. Deze nieuwe modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: een mooie spiegel en tablets worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een e-reader en een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Overveen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur + ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.000.000 tot €2.550.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: FBTO dekking.

Rechtsbijstandverzekering Overveen
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan geschil met school van de kinderen & conflict over aankoop auto. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf circa €36,60 tot en met €24,15 p/maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Overveen afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering