Woonverzekering Ophemert Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Ophemert. De woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars als bijv. Allsecur en Independer die schade door o.a. brand, inbraak, vandalisme, water verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ophemert mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door onder andere inbraak, diefstal, storm, vandalisme, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als magnetron en overhemden? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Ophemert? Start vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals HEMA en ING zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Check ook: Oentsjerk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ophemert


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Neerijnen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en olie. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een smerige schoorsteen? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Ophemert kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning regel je via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en een lek waterbed. Typische schade is een onbruikbare vriezer. Meestal wordt deze schade gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. Meestal is het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoog eigen risico die oploopt tot €540.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Ophemert
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct jouw woning in Ophemert gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Ophemert

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Ophemert completer maken met extra interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna check jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Miedum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra dekkingstaat garant bij gebroken glas. Voorwaarden: aquaria, spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon + een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ophemert

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel of therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.450.000 tot ruim €3.200.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Unigarant pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ophemert
De module rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erkenning van kinderen & geschil over de uitkering. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €32,00 tot €29,05 p/maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Ophemert op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?