Woonverzekering Oentsjerk Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €7,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via onze vergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Oentsjerk. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals ASR Verzekeringen en Univé die schade door o.a. water, bliksem, vandalisme, storm verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oentsjerk juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door o.a. brand, water, inbraak, diefstal, storm. Je kunt dan denken aan een defecte koelkast. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als aquarium of handschoenen? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Oentsjerk? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen + OHRA bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Nieuwvliet verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-oentsjerk


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Tytsjerksteradiel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn inbegrepen. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken verplichten deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door hagelschade of schade door regen. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Oentsjerk is altijd een risico. De Bulgaarse methode of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde spullen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan een kapot zonnescherm. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot circa €290.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Oentsjerk
Wil jij een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker jouw de woning in Oentsjerk moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die aansluiten op jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oentsjerk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Oentsjerk uitbreiden met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder doorzoek jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Makkum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan vaak interessant. Deze mogelijke polis staat je bij bij gebroken glas. Belangrijk: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld filmapparatuur & een kinderwagen. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oentsjerk

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon en ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.050.000 tot ruim €4.750.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,90 per maand. Bekijk ook Ditzo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oentsjerk
De polis rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan sociale wetgeving of conflict met verhuurder. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf circa €34,70 tot wel €26,05 per maand in juni 2024). De premie komt tot stand door de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Oentsjerk afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering