Woonverzekering Nieuwvliet Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Nieuwvliet. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen als Generali en OHRA die schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwvliet juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door inbraak, brand, storm, vandalisme, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van gestolen sieraden. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als aquarium en Playstation? We onderscheiden een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Nieuwvliet? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. In veel gevallen doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO + Polis Direct hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Naarden verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-nieuwvliet


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Sluis? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schade als schade door storm of poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een kapotte koelkast? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Nieuwvliet kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm of Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot circa €575.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwvliet
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw huis in Nieuwvliet zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwvliet

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Nieuwvliet aanvullen met extra interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder vind je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Lieveren afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze nieuwe dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Let op: een mooie spiegel en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon of sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuwvliet

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit en ook ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.550.000 tot zo’n €2.950.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €3,95 p/maand. Ga verder naar All Risk.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwvliet
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bijstandsuitkering & conflicten over erfrecht. In dat geval is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf €28,45 tot €30,90 p/maand in juli 2024). De premie komt tot stand door de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Nieuwvliet voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?