Woonverzekering Naarden Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €5,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij deze website vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Naarden. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle erkende aanbieders waaronder HEMA en Klaverblad die schade zoals water, bliksem, inbraak, storm afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Naarden april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, diefstal, inbraak, water. Dit kan bijv. gaan om een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als afwasmachine en barbecue? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Naarden? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders nemen een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Aanbieders als FBTO of InShared faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Meijel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-naarden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Naarden? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als schade door storm en smeltschade. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of brandstichting? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Naarden kan iedereen gebeuren. Insluipen of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningwordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval of een kapot aquarium. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de inboedel/opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan scheuren in de muur. Meestal is het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €525.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Naarden
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna stuit je op meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Naarden gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijv. hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Naarden

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Naarden nog persoonlijker maken met extra praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop lees je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Landhorst afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze unieke zekerheid staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Wel gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een navigatieapparaat en kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Naarden

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere een vlek op een meubel + kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €1.150.000 tot ruim €3.150.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: InShared polis.

Rechtsbijstandverzekering Naarden
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een keukenhandel & conflict met een schadehersteller. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies schommelen enorm (vanaf zo’n €30,20 t/m €31,60 per maand in april 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Naarden op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering