Woonverzekering Laag-Keppel Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,30 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Laag-Keppel. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars zoals Avéro Achmea en OHRA die schade door o.a. vandalisme, bliksem, storm, inbraak vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Laag-Keppel juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, inbraak, storm, diefstal, vandalisme. Je kunt dan denken aan een beschadigde vloer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals fornuis of autoped? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Laag-Keppel? Start direct de vergelijkingstool. In veel gevallen werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Ditzo en REAAL Verzekeringen faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Kessel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-laag-keppel


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Bronckhorst? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn inbegrepen. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als schade door storm of brandblussing. In het geval van een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of gaslekken? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Laag-Keppel kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine of gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Denk maar aan een kapotte goot. Vaak heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €325.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Laag-Keppel
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker jouw jouw woning in Laag-Keppel gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Laag-Keppel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Laag-Keppel uitbreiden met meerdere praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref jij praktische info (of bekijk woonverzekering Herbaijum afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze mogelijke moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Natuurlijk gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spiegelreflexcamera en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Laag-Keppel

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Onder andere kapotte apparatuur en ook medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.500.000 tot ruim €3.600.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is beschikbaar vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aon Direct polis.

Rechtsbijstandverzekering Laag-Keppel
De rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een ziekenhuis of verkeersongeluk. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf circa €36,35 t/m €36,35 per maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Laag-Keppel vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?