Woonverzekering Oirlo Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Via de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Oirlo. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle grote aanbieders zoals Allianz en Zelf die schade als gevolg van storm, bliksem, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oirlo juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijv. diefstal, vandalisme, brand, storm, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. Onder inboedel verstaan we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals muziekinstrumenten of weegschaal? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Oirlo? Start meteen met vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Aanbieders als ANWB + ZLM bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nij Altoenae verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-oirlo


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Venray? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als stormschade of schade door regen. Bij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Binnen roken of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Oirlo kan zomaar gebeuren. Insluipen of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt door een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine en een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn opbollend laminaat. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €690.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Oirlo
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hier stuit je op meer informatie. Verzeker à la minute het huis in Oirlo gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Oirlo

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Oirlo complementeren met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand vind jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Mantgum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon + een rollator. Let op oververzekering: mogelijk hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Oirlo

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een gebroken ruit + ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag van €1.450.000 tot wel €4.450.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Generali afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oirlo
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met het UWV en verhalen van schade. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woonconflicten (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies per maand verschillen nogal (beginnend bij €32,15 t/m €25,65 per maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oirlo vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering