Woonverzekering Lieveren Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Via deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Lieveren. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als bijv. Allianz en OHRA die schade veroorzaakt door inbraak, vandalisme, storm, brand afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Lieveren juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door o.a. diefstal, storm, inbraak, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als glaswerk en Xbox? We onderscheiden een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Lieveren? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als DAK of REAAL Verzekeringen zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Landhorst verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-lieveren


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Noordenveld? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als stormschade of omvallen van bomen. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Lieveren kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval of Een kapotte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. In de regel worden de kosten betaald middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de condities van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Meestal betreft het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €330.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Lieveren
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hier ontdek je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw huis in Lieveren zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Lieveren

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Lieveren nog persoonlijker maken met additionele nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Hoogwoud afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze additionele dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een smartphone & sieraden. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Lieveren

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een gebroken ruit of medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.350.000 tot €3.200.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €3,20 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Unigarant dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lieveren
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over ouderlijk gezag en conflict met een autodealer. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele pakketten.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (startend vanaf €33,75 tot en met €28,90 p/maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Lieveren afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?