Woonverzekering Hoogwoud Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Hoogwoud. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle erkende partijen als BLG wonen en Independer die schade door o.a. water, inbraak, vandalisme, brand dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hoogwoud juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door onder andere inbraak, diefstal, vandalisme, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. een beschadigde vloer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als aquarium en wasdroger? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hoogwoud? Open direct de verzekeringsvergelijker. Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als DAK en SNS zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Herwijnen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-hoogwoud


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Opmeer? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. brand en roet. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een vuile afzuigkap? Brand in huis kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Hoogwoud kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken gaat d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine of een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. In de regel wordt dit afgedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw actuele polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Veelal gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €280.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoogwoud
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Hoogwoud moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hoogwoud

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Hoogwoud complementeren met extra nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Glimmen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval het overwegen waard. Deze additionele polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spelcomputer en kleding. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hoogwoud

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan vlekken op kleding & geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf €1.550.000 tot €4.350.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nationale Nederlanden dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoogwoud
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij aankopen die niet geleverd zijn en terugvorderen van schade. In dat geval is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf €28,10 tot en met €32,25 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Hoogwoud afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering