Woonverzekering Bennebroek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in Bennebroek. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle populaire aanbieders als Bovag en Zelf die schade als gevolg van water, bliksem, storm, inbraak vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Bennebroek mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. water, brand, diefstal, storm, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. schade aan je smartphone. De definitie van inboedel is alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals zonwering en pantalons? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Bennebroek? Start meteen met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als DAK of Klaverblad hanteren zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Avenhorn verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bennebroek


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Bloemendaal? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inclusief. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en poging tot inbraak. In het geval van een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Bennebroek kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm en loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als opbollend laminaat. Normaliter worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Je kunt denken aan een kapot zonnescherm. Veelal resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €695.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Bennebroek
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Bennebroek probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Bennebroek

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Bennebroek completer maken met een paar handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina bekijk jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Zegge afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze additionele polis staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels en tablets tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een tablet en drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht hebben jullie al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Bennebroek

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn krassen op de auto of ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €1.300.000 tot zo’n €4.750.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: HEMA polis.

Rechtsbijstandverzekering Bennebroek
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Denk aan conflict over jouw functie en geschillen met de buren. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Module werk (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €28,50 tot en met €27,65 per maand in mei 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Bennebroek vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering