Woonverzekering Son Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €7,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Son. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen als Ditzo en REAAL Verzekeringen die schade zoals water, storm, bliksem, vandalisme afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Son mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, vandalisme, water, diefstal, storm. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als kapstok en kostuums? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Son? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals BLG wonen of Polis Direct faciliteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Sebaldeburen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-son


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Son en Breugel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn verzekerd. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als schade door storm of poging tot inbraak. Dankzij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Son is altijd een risico. De Bulgaarse methode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen handel je af middels de opstal, en gestolen bezittingen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine en een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Meestal worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoger eigen risico tot om en nabij de €650.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Son
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hieronder ontdek je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Son moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Son

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Son complementeren met extra interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Poortvliet afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze unieke zekerheid is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels, aquaria of smartphones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Tevens is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een mobiele telefoon en viool. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Son

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte laptop en ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen variërend van €1.300.000 tot zo’n €3.200.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,15 (per maand). Check ook Aon Direct.

Rechtsbijstandverzekering Son
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een ziekenhuis en geschil met een verzekeraar. Hierbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf zo’n €35,80 t/m €36,80 per maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Son vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering