Woonverzekering Heel Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €4,40 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Via deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Heel. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld DAK en ZLM die schade door bijvoorbeeld inbraak, water, brand, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Heel juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. diefstal, inbraak, vandalisme, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals platenspeler of matrassen? We onderscheiden 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Heel? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse of London Verzekeringen werken met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Grootebroek verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-heel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Maasgouw? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als blikseminslag of roet. Meer zekerheid? Met een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade van jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Heel kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken gaat via de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm en loslatende kit. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Denk maar aan kapotte ruiten. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €430.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Heel
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hierna tref je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Heel probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Heel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Heel nog persoonlijker maken met meerdere handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder spot je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Ellemeet afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval vaak interessant. Deze additionele moduleverzekert bij gebroken glas. Goed om te weten: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een iPad & een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Heel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer + geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.350.000 tot zo’n €4.350.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,50 p/maand. Ga verder naar London Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Heel
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil over een consumentenovereenkomst en bouw- en verbouwgeschillen. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Module werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies per maand lopen sterk uiteen (beginnend bij €27,30 tot €25,50 p/maand in juni 2024). Het tarief hangt af van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Heel afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering