Woonverzekering Witte Paarden Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,50 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Witte Paarden. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen waaronder Delta Lloyd en Interpolis die schade veroorzaakt door vandalisme, water, storm, brand dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Witte Paarden juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, diefstal, water, inbraak, storm. Denk bijvoorbeeld aan een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als kleden en zonnebank? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Witte Paarden? Start meteen de vergelijkingstool. Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Generali en InShared hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Westhem verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-witte-paarden


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Steenwijkerland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheken verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en olie. Dankzij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Witte Paarden kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege een inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis regel je via de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval / Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed door de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapot dak. In veel gevallen gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €515.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Witte Paarden
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker jouw jouw woning in Witte Paarden moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Witte Paarden

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Witte Paarden uitbreiden met meerdere praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna check jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Varsseveld afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Uiteraard gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een smartphone en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Witte Paarden

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere besmeurde meubels en fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.100.000 tot wel €2.500.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €2,60 per maand. Bekijk ook ING dekking.

Rechtsbijstandverzekering Witte Paarden
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld aankopen die niet geleverd zijn & conflict bij aankoop huis. Daarbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €30,45 t/m €25,65 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Witte Paarden vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering