Woonverzekering Oudesluis Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €8,45 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Oudesluis. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle erkende partijen als HEMA en Verzekeruzelf.nl die schade door bijvoorbeeld water, brand, storm, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oudesluis mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door brand, diefstal, inbraak, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een defecte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals radio en (elektrische) dekens? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Oudesluis? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als BLG wonen of London Verzekeringen hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oosterwijtwerd verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-oudesluis


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Schagen? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door waterschade of schade door regen. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte koelkast? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Oudesluis kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en gestolen spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak en een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. Gewoonlijk worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. Veelal betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €440.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudesluis
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Oudesluis probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oudesluis

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: men mag deze woonverzekering in Oudesluis aanvullen met additionele praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand vind jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Nes afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke dekkingis er in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en drumstel. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oudesluis

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een gebroken ruit en smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een verzekerd bedrag van €1.450.000 oplopend tot €4.700.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,85 per maand. Bekijk ook Allsecur dekking.

Rechtsbijstandverzekering Oudesluis
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict met een bank & conflict met de bank. Daarbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €24,35 t/m €24,35 p/maand in mei 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Oudesluis op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering