Woonverzekering Nes Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze website ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Nes. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders waaronder Aegon en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. water, brand, storm, vandalisme afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nes juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, water, brand, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan kleding. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als kapstok en laptop? We onderscheiden drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Nes? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Bovag of nowGo verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Metslawier verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nes


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Dongeradeel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast en plundering. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Nes is altijd een risico. De takjesmethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat middels de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak of een lekkende leiding. Typische schade is een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Meestal gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €630.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Nes
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker à la minute het huis in Nes moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Nes

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Nes completer maken met een aantal handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand tref je nuttige info (of bekijk woonverzekering Lathum afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze extra polis staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat of een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nes

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm en ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.150.000 oplopend tot €4.600.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,95 (per maand). Check ook Turien en Co polis.

Rechtsbijstandverzekering Nes
De rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan bijstandsuitkering of geschil met de buren. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consument (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf €25,40 tot €35,15 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Nes afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering