Woonverzekering Oranjewoud Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor inwoners van Oranjewoud. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als Avéro Achmea en Lancyr die schade als gevolg van bliksem, brand, water, inbraak dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oranjewoud april 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door water, storm, inbraak, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de keuken. Onder inboedel verstaan we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als tv of hobby-artikelen? Er zijn in de basis 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Oranjewoud? Start meteen met meteen onze vergelijker! Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zie je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Generali + InShared zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Okkenbroek verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-oranjewoud


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Heerenveen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. storm en schroeischade. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een defecte magnetron? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Oranjewoud is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui of een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. In de regel wordt dit afgedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €250.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Oranjewoud
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hieronder ontdek je meer informatie. Verzeker jouw de woning in Oranjewoud eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die aansluiten op jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oranjewoud

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Oranjewoud uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina lees je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Milsbeek afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze unieke dekkingstaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een e-reader en een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Oranjewoud

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank en kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een dekking variërend van €1.000.000 tot €4.600.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allsecur polis.

Rechtsbijstandverzekering Oranjewoud
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een ziekenhuis & conflict bij het bouwen van een huis. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan grofweg 4 modules.

 • Consument (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf zo’n €30,05 t/m €25,25 p/maand in april 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oranjewoud afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering